X-Cheats

Játék cheat kód, gépigény, és videó adatbázis

Escape - The Room 2 végigjátszás

A feladat kijutni a szobából. Menjünk balra és vegyük ki a hűtőszekrényből a poharat, amit töltsünk fel az akváriuman lévő vízzel. Menjünk az íróasztalhoz, és vegyük ki az alsó szekrényből az üres papírt, a felső fiókból a dobozvágót, és a középső rekeszből a piros labdát.

Vizsgáljuk meg a sárga könyvet:
2, Kör, Háromszög, Kocka, 5, 4

Alatta két sorban tíz betű 1-10-ig jelöli a számokat. Ez alapján a kör az 1 (One), a háromszög a 7 (Seven), és a kocka a 9 (Nine). A jobb oldal segítségével átalakítjuk a kezdőbetüket:

O=2
S=6
N=1

Ezek után a páncélszekrény kódja: 226154 (Csak akkor nyílik, ha előtte megvizsgáltad a könyvet.) Egy kulcsot találsz benne, amivel kinyithatod az íróasztal fiókját. Egy kék labdát és egy vonalzót találsz benne. Menjünk a hűtőszekrényhez, és nyomjunk a legaljára. Találunk alatta valamit, de nem tudjuk kiszedni. Vegyük segítségül a vonalzót, és szedjük ki a kisszekrény kulcsát. A fiókból vegyük ki a H3PO4-t. A dobozvágóval nyissuk ki, és keverjük össze a vízzel. Mossuk le vele a rácsot, és vegyük fel a zöld labdát az ablak bal alsó sarkából. Használjuk az üres papírt az ablakon, és egy üzenet tűnik elő. Nézzük meg a papírt, és vágjuk ki a dobozvágóval a három kockát.

Az ablakon azt vesszük észre, hogy van egy kör, és egy piros kocka. Hasonló az elrendezés az ajtó melletti panelen, de vízszintesen türözve. (Ez jelöli a piros labda helyét.)
A poszteren a falon az alábbi üzenet látszik: A,?,I,M,O,T,U Ezt szimmetrikusan nézve a ? helyére a H-t kell tenni, ami alatta a balalsó sarokban van. (Kék labda helye.) Az íróasztalon lévő szürke könyv adja meg a zöld labda helyét: Helyezd rá a papírlapot, és elforgatva megkapod, hogy a zöld labda alulraközépre kerül.
Ezután sorban helyezd el a labdákat a helyükre: zöld, kék, piros, és nyomd meg a gombot

OOO
OOP O
KZO

Az ajtó kinyílik, és te megmenekülsz.

X-Cheats.hu - Játék Adatbázis © Minden Jog fenntartva! Email: info@x-cheats.hu v2.00 - Adatvédelem
Weblink Linkek LinkgyűjteményElit GamerjátékokJátékokMultijatek.huWII HUNGARYGTAPlace.hu - Hírek a Grand Theft Auto világábólJáték7 - Minden nap új játék!Medieval - Total Waringyenes online flash játékokMotoros játékokGTA-XtremeFlatout Hungary